viernes, 13 de marzo de 2009

5º Dia (25/02/2009)

Avui despres de dues semanes sense poder anar a la piscina degut a un esguins, hi he anat i puc dir que ha estat un fracàs ja que no he pogut fer quasi res.

2 piscines Lliures. (braça)
Despres de fer aixo no he pogut amb el peu i he hagut d'anar a la piscina petita on m'han fet fer uns exercicis específics. Aquests consistien en mantenir l'equilibri damunt d'un "xurro" amb el peu dolent i anar caminant per la piscina.


HISTÒRIA DE LA NATACIÓ
La natació no es podria considerar un esport amb principi ja que des dels neolítics que la gent es tira a l’aigua a nedar i a divertir-se però podríem dir que té un començament a partir de quan és té constància de les primeres proves de natació i això seria els anys 1790-1800. A mesura que anava passant el temps es van anar formant petits equips de natació per països com Austràlia, Nova Zelanda, alguns països europeus havien creat federacions i clubs. A Europa la natació competitiva comença al 1800 utilitzant l’estil braça ja que és el més fàcil. El crol es va introduir a l’any 1873 per Jhon Arthur Trudgen que el va copiar dels indis americans; a la meitat del segle 19 cap a l’any 1863 any en que Grehn Mall va guanyar la primera carrera d’una milla per el Temessis. Al 1896 la natació va entrar a participar en els Jocs Olímpics. Al 1908 es va crear la Federació Internacional de Natació (FINA). Fins al 1952 hi havien tres estil braça, crol i esquena però a partir d’aquell any es va introduir l’estil papallona i ara avui son aquests els quatre estils oficials.

PISCINES TOTALS: 2
METRES TOTALS: 50m

No hay comentarios:

Publicar un comentario